IMAMO UKUS ZA NAJBOLJE

Kafeterija Šećer

Neizmerno se posvećujemo proizvodnji izvanrednih proizvoda sa realnim cenama

Reč, dve o nama...

U Kafeteriji Šećer imamo ukus za najbolje. Kafu stvaramo sa strašcu i hrabrošcu i hranu koja je spoj elegantnog i modernog.

Osnovana u septembru 2018. u Zadarskoj 2, u Beogradu, ŠEĆER je otvorio vrata svoje prve kafeterije koja se nalazi tačno u srcu Beograda.

Otvaranjem jos jedne kafeterije u Kneza Miloša 43, nakon nekoliko meseci, ŠEĆER je postao jedan od vodećih odredišta kako na Instagramu tako i u gradu, s našim ikonskim cvetnim zidom, enterijerima sa neonskim natpisima i alternativnim latteima koji su izazvali oluju na društvenim mrežama.

ŠEĆER pruža vrhunski doživljaj KAFE uz privlacan ambijent i kvalitetnu ponudu hrane.

Za one koji se žure, naša usluga Grab&GO osigurava mogucnost uživanja istog kvaliteta u pokretu. Od polja do soljice i viljuske, znamo svaki korak koji su naša zrna kafe, hrana i pice preduzeli kako bi došla do naših gostiju.

Dočekujemo goste sa svih strana sveta, naša strast je stvoriti jedinstveno iskustvo za sve koji ulaze na naša vrata. Od naših kreativnih koncepata enterijera do srecnih trenutaka na Instagramu, naš glavni cilj je osigurati najkvalitetniji proizvod u elegantnom okruženju i zadovoljnog kupca.